Juan Castells Alcaraz

Over Juan

Geboren in Barcelona in 1960, woon en werk ik sinds 1985 in Nederland. Vanuit mijn Catalaanse roots heb ik veel passie meegekregen, die de energie levert voor mijn werk als decorateur, restaurateur en huisschilder. Ik houd van mijn vak. Mensen blij maken met de dingen die ik schilder, decoreer of restaureer is mijn persoonlijke missie.

Ik geloof dat een meubel, interieur, werkruimte of huis pas écht gaat stralen, als de schilder er zijn ziel en zaligheid in legt. Naast mijn vakmanschap heb ik ook betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Ik pas graag mijn kennis, ervaring en inzicht in klassiek kleurgebruik en oude verftechnieken toe om een goed eindresultaat te bereiken.

Bij restauraties zijn oog voor detail en een vaste en ervaren hand vereist. Een object terugbrengen in zijn oorspronkelijke staat vergt concentratie en een respectvolle behandeling. Van een mooi resultaat krijg ik heel veel voldoening.

Juan in de pers: artikel in vakblad Koploper (2015)

juan-castells-alcaraz-meesterschilder-decoratieschilder-houtimitatie-1
juan-castells-alcaraz-meesterschilder-decoratieschilder-gereedschap-banner